Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 23 d’octubre de 2018

Detenen un veí de Simat per presumpte delicte de maltractament animal

Hem vist a la premsa que la Guàrdia Civil investiga un presumpte delicte de maltractament animal després de visualitzar un vídeo en què dos gossos de raça perillosa ataquen violentament a un senglar al pati d'un un habitatge. A les imatges, especialment dures, s'observa com un jove obre la porta i deixa anar als gossos perquè destrossen la seva víctima, mentre un grup d'almenys tres persones li riuen la suposada gràcia.

Els agents han detingut un veí de Simat de la Valldigna després identificar-lo a través del citat vídeo. Després de prendre-li declaració en qualitat d'imputat per un presumpte delicte de maltractament animal, el detingut ha quedat en llibertat. La Fiscalia de Medi Ambient de València ha obert diligències per aquests fets donada la gravetat de les imatges.

Encara que algunes fonts consultades per aquest diari apunten que el jove tracta de separar els dos cans quan tenen entre les seves gargamelles al senglar, al començament del vídeo s'escolta com un d'ells li dóna la indicació per deixar anar i atiar als animals: " Ara, ara! ".

Així mateix, en un moment donat també es veu clarament com el suposat amo dels gossos mira a càmera i somriu. De la mateixa manera la resta de persones que presencien el violent atac fan broma amb el que ha passat amb frases com: "És una màquina", "igual que a l'Oest" i "és una bèstia".

Les investigacions continuen obertes i els agents de la Guàrdia Civil van intentar identificar totes les persones presents durant l'enregistrament, així com a l'autor del vídeo, per prendre'ls declaració.

Font: levante-emv

1 comentari:

  1. Lo mateixet que al senglar li feia jo ara als retrasats eixos,que asco de gentola!

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari