Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 24 d’octubre de 2018

El Club d'Halterofilia de Tavernes demana solucions per al trasllat del club després de les últimes pluges

(Repleguem l'escrit que va posar en Xarxes el Club d'Halterofilia de Tavernes)

"Be Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i Jordi Juan Huguet, el dilluns el entrenament de Halterofilia va consistir en una clase de natació. Ja qué així és com ha quedat el gimnàs del club després de les fortes plogudes del dissabte. 

Ja no ens val que no Hi ha lloc per a translladar-nos o no hi han diners, per que per a Fer 2 parcs de calistenia si que Hi ha. EL PRIMER ÉS EL PRIMER. I primerament sha de mirar per el benestar de tots els clubs del poble per a practicar l'esport que ens agrada dignament.
El club d'halterofilia porta desde fa anys diguent que necesita un nou gimnas per totes les inundacions que portem al club, que ja son unes cuantes. Pero aquesta estem parlant d'una perdua económica en material gran. A mes que els integrants del club no podrán practicar el esport que volen.


Desde el club esperem que el Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i el Sr Alcalde, busquen alguna SOLUCIO EFICAÇ!!!!per al transllat de club. Per que aço es INVIABLE.

HASTA NOU AVIS S'ACABAT PRACTICAR HALTEROFILIA A TAVERNES!!!!"

1 comentari:

  1. Una vergonya lo del Ajuntament i el Sr. Alcalde!!! Que hui dimecres encara estiguen amontonades les canyes en la N-332 per eixa netetja del riu que no han fet!!! Durant 4 dies que han pasat ja desde les plutges, tenen preferencia les palmeres de la carretera que deurien aver-ho fet este estiu, que estan tots en la platja. Que el llevar els montons de canyes can han fet el embotellament del riu!!! Una VERGONYA!!!!

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari