Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 17 d’octubre de 2018

Els Populars de Tavernes demanen informació al Govern sobre l’estat dels tràmits de la depuradora

Els Populars de Tavernes de la Valldigna van sol·licitar al Govern de Compromís que informaren al ple sobre els tràmits en què es troba la nova depuradora de Tavernes.

"Les actuals depuradores estan desbordades i és necessària la construcció d'una nova depuradora que gestione totes les aigües del municipi i que permeta gestionar les aigües que genere el nostre creixement urbanístic previst en el PGOU", explica la portaveu dels Populars de Tavernes, Eva Palomares.

Esta infraestructura és de crucial importància per al desenvolupament del sector 17 Marenys de la Platja de Tavernes, afectat pel Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral de la Comunitat Valenciana (Pativel). "És la primera infraestructura necessària per al desenvolupament del Sector Marenys i el Govern no té cap pressa. Encara no hi ha una data d'execució de la depuradora i ja fa falta ", comenta la portaveu dels Populars.

"El resultat dels més set anys govern de Compromís és que ni tan sols ha adquirit els terrenys en els quals ha d'ubicar la nova depuradora i tampoc hi ha consignació pressupostària per a la seua adquisició. El resultat dels més de set anys de govern de Jordi Joan és un suspens total. No han fet res de res i així no es pot seguir ", denuncia Palomares.

"El temps corre en contra de Tavernes i el nostre Govern seguix quet. Comptem amb un termini de cinc anys per poder executar el sector Marenys, afectat pel Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral de la Comunitat Valenciana (Pativel), però tot està pràcticament igual ", explica Palomares.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari