Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 4 d’octubre de 2018

Els Populars de Tavernes denuncien la construcció de nínxols inaccessibles al cementiri municipal

Escala per accedir als nínxols.
El Govern de Compromís ha construït nínxols a la part més inaccessible del cementiri.
"Per accedir als nous nínxols s'ha de pujar una escala de 40 esglaons o pujar una costa dissenyada perquè els cotxes de difunts acosten els nínxols. Fins el carretó elevador de l'Ajuntament rellisca per pujar-la", comenta la portaveu popular Eva Palomares.
"Ja no queda espai al cementiri i els nous nínxols comencen a ocupar-se per difunts. Els familiars, principalment persones grans o amb problemes de mobilitat, no volen enterrar allí els seus difunts perquè els és impossible accedir a esta zona", explica Eva Palomares.
"Els veïns estan indignats amb l'Ajuntament amb raó. Es queixen de la nova oferta de nínxols perquè a molts els impedeix la visita als seus difunts. La gent NO Entén com es poden fer les coses tan malament i amb tan poc sentit comú", comenta Palomares.

Rampa per accedir en vehicle al nou edifici del cementiri.

"Porten prop de vuit anys al Govern i no han planificat amb temps. Per no desenvolupar el que està previst per a l'ampliació del cementiri en el pla general ens trobem amb un nou despropòsit del Govern de Compromís. Un edifici surrealista i inaccessible", denuncia la portaveu dels populars.
"Compromís, que governa amb majoria absoluta, diu que hi ha un projecte per a fer accessible esta zona però no hi ha data per la seua construcció perquè encara no és està ni acabat ni licitat. No entenem com s'han atrevit a fer els nínxols abans de les obres d'accessibilitat. Això és ‘començar la casa per la teulada’. Hem demanat informació i no ens agrada el que hem vist. Només hem vist un dibuix, per què no es ni projecte, que no està ni desenvolupat ni valorat econòmicament ", explica Palomares.
En el passat ple del dilluns els populars van intentar explicar les deficiències de l'edifici però l'alcalde de nou va fer gala del seu autoritarisme i va tallar la intervenció de la portaveu popular impedint que acabara el prec. "Intentarem demanar que el govern aborde ja d'una l'ampliació del cementiri conforme està prevista en el pla general i deixen de complicar la vida a la gent. Esperem que descarten d'una vegada la política dels pegats i els nyaps que s'ha demostrat que no beneficia els ciutadans ", comenta Eva Palomares.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari