Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 10 d’octubre de 2018

Finalitza el Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals a Tavernes i Benifairó de la Valldigna


El passat 30 de setembre finalitzà el Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals a Tavernes i Benifairó de la Valldigna, dut a terme pels voluntaris del Grup Muntanya Valldigna.

Les principals tasques dels voluntaris han sigut de prevenció d’incendis forestals, vigilància i control de paratges naturals i camps agrícoles, control d'abocaments incontrolats de fem, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

Durant el temps que s'ha fet la vigilància no hi ha hagut cap incendi, cosa que ens alegra molt.

Des de la Secció de Voluntariat Ambiental del GMValldigna, veiem molt positiu que es continue fent el voluntariat ambiental a tota la Valldigna. Per la nostra part, farem el possible per continuar amb la vigilància de la Comarca.

Totes les incidències detectades seran remitides, mitjançant una memòria valorada, a la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per que estiguen informats. 

Cal agrair als voluntaris l'inestimable tasca realitzada, i des d'aquesta secció, volem animar a tota la gent de la Valldigna a participar el proper any.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari