Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 9 d’octubre de 2018

Resultats Bàsket
CADET FEMENÍ
CBT CADET FEMENÍ 38-62 UBF TORRENT
SUBCAMPIONES DE LA LLIGA VALENCIANA 2018
 Encontre jugat de forma molt desordenada pel que fa al tracte amb la pilota. Perdudes innocents que ens han fet mal. La paciència tampoc ens ha acompanyat. Malgrat açò, la clau fou el sisé quart on hem passat d'estar 6 baix a perdre el partit. D'altra banda l'actitud fou destacada i lluitant al llarg de tot el partit.
 Seguim treballant.

SÈNIOR TECNIVERD AUTONÒMIC
TECNIVERD CBT AUTONÒMIC 56-68 CB XIRIVELLA “A”
 Partit seriós dels de Tecniverd CB Tavernes on sempre han donat la cara i amb opcions de treure el partit cap als seus interessos. Només 5 minuts de falta de concentració en l'últim quart han sigut claus per al resultat final. Això i el poc encert des del tir exterior o no han sigut capaços de tindre encert més enllà dels 6 metres, siguen tota l'anotació de prop cistella.
  L'equip va progressant i cada vegada es veu més cohesionat, ara cal seguir en el treball i ser cada vegada un poc millors tant col·lectivament com individualment i ho farem tots junts, perquè TOTS JUNTS SOM EQUIP!

SÈNIOR TECNIVERD FEMENÍ
DÉNIA BÀSQUET 73-28 TECNIVERD CBT FEMENÍ
 Partit d'inici complicat a causa de l'alt joc del rival, que ha mantes un ritme de joc constant. Les valleres han eixit prou bé, aguantant en defensa, però fallant en l'atac, el que ha fet que en un Parcial de 14 a 6 a la fi del primer quart. Un mal segon quart en defensa, en poques idees en atac i l'encert de les de Dénia del tir exterior ha fet que perdérem amb un 20-4 de parcial. La falta de joc en equip fa impossible remuntar.
 Seguim treballant per millorar.

SÈNIOR TECNIVERD 1ª ZONAL
TECNIVERD CBT 1ª ZONAL 44-79 CHEM MECANITZATS VB ALGEMESÍ
 Partido sin historia, donde los visitantes fueron tremendamente superiores. En ningún momento ofrecimos resistencia y el partido fue muy cómodo para el Algemesí. Con tan poca anotación y muchas pérdidas de balón, va ser difícil luchar los partidos.
 Esperemos poder entrenar más y poder ofrecer otra cara a la liga.

JÚNIOR MASCULÍ
GINSA INFORMÀTICA CB ANNA 48-79 CBT JÚNIOR MASCULÍ
 Partido muy cómodo por parte del Tavernes donde apenas sufrió en el marcador. Marcando diferencias desde el primer cuatro, con rápidos ataques y fáciles posiciones de tiro. No pensar que todos los equipos van a ser así, hay mucho que mejorar y este equipo no va a ser un referente en la liga.

INFANTIL
CB CULLERA 43-21 CBT INFANTIL MASCULÍ
 Partit amistós que ha estat marcat per la quantitat de pèrdues i errades en tir baix la cistella per part del nostre equip. Tot i això, sensacions positives, a seguir treballant per millorar i aprendre. La setmana vinent encetem la competició.

ALEVÍ NEGRE
CB GENOVÉS 28-70 CBT ALEVÍ NEGRE
 Partit amistós que unia per primera vegada a les generacions del 2008 i 2007. La diferència física amb un CB Genovés amb tots els jugadors de primer any ha fet que fóra un partit senzill per als nostres jugadors. Coses positives a extraure que podem competir si treballem de valent als entrenaments.
 La setmana vinent encetem la competició.

ALEVÍ BLANC 08
CB GENOVÉS 40-20 CBT ALEVÍ BLANC 08
Partit perdut però que ens serveix de molt per a saber on hem de millorar entrenant. Sabem que tenim molta feina però almenys es fiquen ganes i intensitat. Veiem millores importants en poc de temps.

BENJAMÍ GROC
CB CULLERA - CBT BENJAMÍ FEMENÍ
 El partit amistós ha estat marcat per la diferència física que hi ha entre dos categories. No obstant això, les valleres han posat ganes per a competir, el qual els ha servit per a millorar i preparar-se de cara a l'inici de temporada, ja que han anat de menys a més.

PREBENJAMÍ
CB GENOVÉS 9-16 CBT PREBENJAMÍ
 Primer partit amistós de l'equip, on tots els xiquets/ xiquetes han pogut jugar i disfrutar. Hem aconseguit passar-nos un poc més el baló. A poc a poc anirem millorant


Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari