Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 26 de novembre de 2018

Compromís continúa eliminant aparcaments prop de l'Ambulatori

Compromís no para d'eliminar places d'aparcament a Tavernes.Primer va ser en els Sequers, després li va tocar al Carrer la Barca, al Carrer Divina Aurora, a la Zona Alfandech, .... i ara li ha tocat al Prado en la zona de l'Ambulatori on Compromís continúa eliminant aparcaments. És un no parar.

Cada vegada és més difícil aparcar a Tavernes i ara, gràcies a Compromís, també és més difícil anar a l'Ambulatori.

Si abans era complicat aparcar a prop de l'Ambulatori ara va a convertir-se en "missió impossible" gràcies a Compromís que s'esforça a complicar-nos la vida.

Ja no podrem acompanyar en cotxe a la gent gran per fer-se una simple anàlisi de sang. Haurem de triar entre quedar-nos al carrer dins de cotxe o deixar el cotxe mal aparcat i acompanyar al familiar i resar perquè no ens multen. Tot gràcies a Compromís i l'alcalde Jordi Juan.

2 comentaris:

  1. Que poca vergonya... Ens pixen i diuen que plou. Tindràn una bona excusa, perque sempre cauen parats, pero el que és ben cert es que ens van reduint les plaçes d'aparcament. Alfandech, ambulatori, Sequers (inexplicable), entrada del poble (ferreteria)

    ResponElimina
  2. Precisament estos es veu que es mentira, perquè es fan els nous en el puesto dels altres, no es lleva cap plaça d'aparcament. Sigueu serios.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari