Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 10 de novembre de 2018

El ascensor no soluciona l'accessibilitat del cementeri

Hem vist a la premsa que la regidora i portaveu del grup municipal del PP de Tavernes de la Valldigna, Eva Palomares, va denunciar ahir que l'elevador que el Govern local té previst instal·lar al cementeri amb una inversió de 90.000 euros no servirà per solucionar el problema d'accessibilitat. Segons va explicar l'edil a aquest diari, des del punt en què està previst l'elevador, quan les persones amb mobilitat reduïda baixen «encara hauran de superar 33 metres de rampa amb un pendent de més d'un 6% fins arribar a la zona de nínxols ».

Palomares insisteix que el problema està en el fet que «el govern de Compromís ha construït un edifici (el que conté les noves casetes) que no és accessible i el que va a fer ara és posar un pegat», de manera que, com va dir en el ple, «van a invertir 90.000 euros en una situació que han creat ells i que, a més, ni tan sols ho soluciona».

A l'afirmació de l'alcalde que el govern de Compromís ha invertit més que ningú al cementeri, Palomares respon que «l'únic que ha fet és posar pedaços perquè no ha solucionat el veritable problema del cementeri». L'edil sospita que l'obra d'ampliació s'ha fet «a presses i corrent». A més, assenyala que «havien d'haver seguit l'ampliació que marca el Pla General i no ho han fet».

Font: levante-emv

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari