Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 30 de novembre de 2018

El diumenge, espectacle musical teatralitzat a la Casa de la Cultura
La Casa de la Cultura de Tavernes rebrà, el pròxim diumenge 2 de desembre, a les 19.00h, un dels espectacles que la crítica millor ha valorat al llarg del 2018. El “Cant Espiritual”, de Carles Dénia, que, acompanyat per sis músics i la balladora Karen Lugo, oferiran una proposta musical teatralitzada basada en el conegut poema d’Ausiàs March.

El poema “Cant Espiritual” és una oració delirant, bigarrada, complexa, plena de passió i sinceritat, en què el poeta valencià mostra obertament les seues febleses. Carles Dénia porta els 224 versos de March al segle XXI, amb tocs de jazz, flamenc, cant valencià, música mediterrània i bolero americà, entre altres ritmes. Música lliure, amb la sola voluntat de ser tan absolutament visceral, polièdrica i apassionada com ho és el mateix poema d’Ausiàs March.

La representació “Cant Espiritual”, a càrrec de Carles Dénia, ha estat guanyadora dels premis Ovidi Montllor i Carles Santos 2018. Les entrades per a l’espectacle ja estan a la venda i es poden reservar mitjançant whatsapp al número 636.459.548 a un preu de 6 euros, en venda anticipada, i en taquilla el dia de l’actuació a 7,50 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari