Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 28 de novembre de 2018

El Partit Popular de Tavernes denuncia que el Govern de Compromís estiga finançant un web catalanista

L'Ajuntament de Tavernes ja ha pagat prop de 10.000 euros al diari digital www.diarilaveu.com que té com a vocació irrompre en el panorama periodístic dels Països Catalans.

"Compromís gasta els nostres diners finançant mitjans que fomenten i defensen l'ideari dels Països Catalans. Fins a la data ha contribuït a esta causa nacionalista i catalanista amb prop de 10.000 euros dels nostres impostos. Tavernes es mereix que els seus impostos s'invertisquen en la qualitat de vida dels seus veïns, en infraestructures, ajudes i instal·lacions per a la gent que vivim ací. I estem en contra que els diners públics es destinen a finançar i fomentar ideari separatista ", valora la portaveu del Partit Popular de Tavernes, Eva Palomares.

Estem pagant factures com a Ajuntament agermanat d'este mitjà catalanista. "Els Populars denunciem que s'utilitzen diners públics per finançar mitjans ideològics que fomenten la ruptura de l'Estat Espanyol. Si Compromís és partidari d'esta ideologia que la financie amb els seus recursos no amb els de tots els vallers. Compromís ha convertit el consistori en el seu graner utilitzant diners públics per defensar les seues causes perdudes. No és de rebut que Compromís ens agermane amb un mitjà que discrimina ideologies i que clarament defensa el separatisme ", denuncia la portaveu popular.

L'única cosa que fa este mitjà és copiar les notícies que es publiquen en el nostre web i publicar-les a les seua i per este simple fet li hem pagat ja prop de 10.000 euros.

"Ens hem reunit amb moltes associacions locals que estan reclamant atenció, ajudes i inversions a Compromís, i que han rebut una negativa rotunda per part de l'actual equip de Govern. No ens sembla just que es neguen ajudes a associacions de Tavernes que tant aporten al teixit social del municipi mentre es destinen estes quantitats a un mitjà nacionalista i partidista ", explica Palomares.

No és la primera vegada que els Populars denuncien l'ús de recursos públics per col·laborar en la causa nacionalista. Fa un any els Populars també van denunciar la col·laboració econòmica de l'Ajuntament en un acte que poc o res beneficiava Tavernes i que va comptar amb la participació de polítics partidaris dels referèndum secessionistes com Oriol Junqueras, d'Esquerra Republicana, o de territoris que han celebrat consultes independentistes com el Quebec, Escòcia o Flandes.3 comentaris:

 1. El problema rau en que vosaltres sou uns sectaris com tota la dreta, mentre Compromís com a partit ben demòcrata dóna cabuda a tots. I no és un web, és un diari digital on per cert donen noticies de tots, incloses les del PP. A vore ara quan demócrates sou i si ho publiqueu.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Rau rau!! jajajajajajaja catalanista se te veu a una legua!!

   Elimina
  2. Noticies de tots diu! jajajaj de tots !! sempre trauen noticies posant mal al PP i a tots els que no siguen independentistes com vosaltres i deixen de categoria als vostres acòlits. Adoctrineu a qui pogau....que vos queda ben poc

   Elimina

Escriu el teu comentari