Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 6 de novembre de 2018

Ha muntat l'alcalde Jordi Juan un taller al centre del poble??


Sembla ser que l'alcalde ha muntat un taller al centre del poble. Un taller al costat de l'Ajuntament.
Diem això perquè van veure un mecànic reparant el cotxe de l'alcalde a la zona reservada per a vehicles d'autoritats que està al costat de l'Ajuntament.
Un mecànic va aparcar la seua furgoneta a la zona reservada per motos i va traure el material i les ferramentes per canviar el vidre del davant del cotxe de l'Alcalde en el carrer en lloc de fer-ho en un taller. 
Que farem d'ara endavant? Imitem l'alcalde o fem el que hem de fer i portem el cotxe a un taller? Diuen que fer com fan no és pecat.
No hi ha cap taller a Tavernes que puga canviar-li el vidre del davant al cotxe de l'Alcalde? Cal que vinga un mecànic de fora? No són els de Compromís el que peguen cartells que diuen que es compre a Tavernes?
Ells diuen una cosa però, en lloc de portar el cotxe a un dels tallers de Tavernes, criden a un mecànic de fora perquè li canvie la lluna del cotxe a la vista de tots, en un lloc cèntric i en una zona reservada a vehicles de autoritats.
Creiem que l'Alcalde es passa. Fa un ús exagerat del que és públic i, damunt, infringeix les ordenances que ell mateix aprova. Recordem els casos del Politaxi, el viatje a Atapuerca o la multa per exces de velocitat.
L'alcalde Jordi Juan, de Compromís, va cometre una infracció reparant el seu cotxe en la vía pública perque l'Ordenança de trànsit, Circulació i Seguretat Viària de Tavernes de la Valldigna, aprovada al Plenari del 6 de juny de 2016 sota la presidència de l'Alcalde Jordi Juan i amb el seu vot a favor, diu al punt 3 de l'Article 27. Dels usos prohibits a les vies públiques que "Està prohibit llavar, reparar o pintar qualsevol classe de vehicles a els vies públiques"
La infracció que va cometre l'alcalde per reparar el seu vehícle en el carrer en el centre del poble i a la vista de tots te una qualificació greu y li correspon una multa de 110 euros
Pagarà l'alcalde la multa? 
Demanarà l'alcalde disculpes pel que ha fet? 

2 comentaris:

 1. Que fuerte!! Este alcalde no tiene veguenza.
  Comete una ilegalidad para dar trabajo a un mecánico de otro pueblo.
  No respeta ni las normas que el mismo ha aprobado.
  El alcalde debería pagar la multa y dimitir inmediatamente.

  ResponSuprimeix
 2. El vostre nivell de photoshop is over 9000!

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari