Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 21 de novembre de 2018

Ja fa DOS ANYS que van multar a Llacer. Ha pagat la multa??

FA DOS ANYS vam publicar en primícia la foto del cotxe del regidor Josep Llàcer, de Compromís, multat a la zona verda propera a l'Ajuntament.

Vam dir que el regidor Josep Llàcer, de Compromís, té dedicació exclusiva i que cobra 39.549,44 € anuals de l'Ajuntament.

Vam dir que el regidor Josep Llacer, de Compromís, hauria de donar exemple i aparcar correctament. La Policia Local havia FET bé la seua feina perquè havia multat un vehicle mal aparcat.

Vam dir que "A qui no han multat alguna vegada per aparcar malament? Oi que cabreja molt ser multat? És clar que cabreja!! Però el que hem de fer és reconéixer la nostra culpa i pagar la multa."

JA HAN PASSAT DOS ANYS i res s'ha sabut de la multa. Ha pagat la multa el regidor Josep Llàcer, de Compromís, o ha utilitzat la seua influència per no pagar la multa? Recordem que el regidor Josep Llàcer, de Compromís, va tenir el seu cotxe aparcat tota la nit i tot el matí en una zona en què està permés aparcar 30 minuts com a màxim.El regidor Josep Llàcer, de Compromís, apareix molt sovint per les xarxes socials. Farà servir també les xarxes per mostrar el rebut del pagament de la multa?

#LlàcerPaga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari