Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 22 de novembre de 2018

L’Ajuntament contractarà 10 treballadors agrícoles

L’Ajuntament contractarà 10 treballadors agrícoles per a netejar i condicionar els camins rurals.

El consistori valler contractarà 9 peons agrícoles i 1 capatàs durant un període d’un mes gràcies a una subvenció de 12.940 euros del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Les persones interessades poden adreçar-se a l’Agència de Desenvolupament de Foment Local, situada en l’edifici del Braç Treballador del municipi.

Durant el període d’un mes, els treballadors desenvoluparan tasques de neteja i condicionament dels camins rurals del terme municipal.

La selecció dels treballadors es tramitarà a través del Servef i els aspirants a esta contractació hauran d’acreditar que compleixen els requisits mínims exigits: estar inscrits en el SERVEF com a demandants d’ocupació i acreditar la condició de treballador agrari com a mínim amb 3 mesos durant l’últim any.

Esta selecció segueix els criteris de barem establerts pel SEPE que, entre altres aspectes, valorarà el nivell de renda dels membres de la unitat familiar, les responsabilitats familiars que assumeix el candidat, el temps acumulat com a demandant de treball i no haver estat contractat en el mateix programa l’any anterior.

Les persones interessades poden adreçar-se a l’Agència de Desenvolupament de Foment Local, situada en l’edifici del Braç Treballador de Tavernes, en el carrer Calvari, n. 87, per a inscriure’s o rebre més informació al respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari