Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 16 de novembre de 2018

L'Ajuntament de Tavernes informa

Atenció‼️

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana ha declarat l'alerta roja per previsió d'intenses pluges a la nostra localitat i al litoral sud de València al llarg de les pròximes hores.

La carretera CV 50 direcció Alzira i La Barraca es troba tallada a l'alçada del Portitxol.

Si has de desplaçar-te, evita els camins i fes-ho amb precaució.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha decidit suspendre qualsevol tipus d’activitat durant TOT el dia de HUI divendres en tots els centres educatius, instal·lacions esportives municipals, la biblioteca municipal, centre de convivència de menors i qualsevol altre centre públic degut a la preemergència nivell roig activada.

També es recomana traure els vehicles estacionats als garatges del Passeig Colón i la zona del Vergeret per risc d'inundació degut a les constants i intenses pluges que continuen caient al municipi. Recordem que queda PROHIBIT estacionar els vehicles en la plaça del Passeig País Valencià, la plaça del Passeig País Valencià o qualsevol altra ja que han d'estar lliures per al permetre el pas dels vehicles d'emergència.

Cal extremar totes les precaucions i seguir els consells i avisos dels cossos de seguretat:

➡️ Evitar desplaçaments innecessaris.
➡️ No creuar mai un riu o una zona inundada.
➡️ Telefonar al 112 en cas d'emergència.
➡️ Retirar els vehicles que es troben aparcats en zones inundables.
➡️ Seguir els avisos meteorològics dels canals oficials, com són el 112 Comunitat Valenciana i els del propi Ajuntament, des d'on informarem de qualsevol canvi en la situació meteorològica.

Preguem la màxima difusió i agraïm la vostra col·laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari