Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 15 de novembre de 2018

L'Ajuntament gastarà més de 60.000 € en canviar les 520 butaques de la Casa de la Cultura


El subministrament de les 520 butaques es va adjudicar a l'empresa MARPRIEH S.L. el passat 2 de novembre i l'empresa té ara un termini de 30 dies per instal·lar les butaques a partir de la formalització del contracte o de la data que es fixe en el contracte.
Les butaques s'instal·laran un cop s'hagen retirat les actuals i passat el període de temps necessari per als treballs de substitució del paviment de la platea (objecte d'un altre contracte que desconeguem), es realitzarà el subministrament i instal·lació de les noves butaques a l'espai escènic / auditori (pati de butaques i amfiteatre) de la Casa de la Cultura.
Als 60.000 euros que costarà el subministrament i instal·lació de les butaques caldrà sumar el cost substitució del paviment que no coneixem.
Suposem que el canvi de paviment i la instal·lació de les noves butaques es realitzarà a l'estiu quan hagin passat les presentacions falleres i baixa l'activitat cultural a la Casa de Cultura. Encara que coneixent a Compromís és possible que les obres es realitzen quan mes activitat hagi a la Casa de la Cultura com està passant en el Camp d'Esports.
No podem acabar aquesta nota sense preguntar. És urgent gastar mes de 60.000 euros en canviar unes butaques que estan en bon estat o és podrien gastar estos euros en altres coses mes necessàries?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari