Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 13 de novembre de 2018

Però no estava net?

Hem vist que el GRUP MUNTANYA VALLDIGNA ha decidit que el proper 10 de novembre es realitzarà una jornada per a la neteja del Riu Vaca, des del seu naixement "Els Brolls" a Simat de la Valldigna fins a la desembocadura. 
Ens hem quedat un poc sorpresos al veure esta notícia, perquè com van a netejar un riu que ja està net? I perquè diguem tot açò? 
El passat 20 d'Octubre el regidor d'agricultura Javier Escrihuela va dir en les xarxes socials i en tots els mijans que el riu estava net i que l'Ajuntament l'ha netejat a temps i va acusar a l'oposició de mentir quan el va acusar de no netejar el riu. Després de les plogudes es va veure que el riu no estava net i que no havien fet res (les canyes segueixen al mateix lloc encara) Perquè el grup Muntanya Valldigna va a netejar un riu que ja està net senyor Escrihuela? La resposta és clara i evident. Netegen el riu perquè l'Ajuntament no ha fet el seu treball com cal i com sempre i ja estem acostumats a Tavernes el govern de Compromís actua tard i mal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari