Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 12 de novembre de 2018

Primàries al PSPV de Tavernes

Hem vist a la premsa que el PSPV de Tavernes ha acordat obrir el procés de primàries per elegir el candidat que liderarà la llista dels socialistes per a les eleccions de 2019. El termini per presentar les candidatures serà del 12 al 30 de novembre, mentre que del 3 al 14 de desembre se celebrarà la campanya per defensar les candidatures. La votació de les primàries es realitzarà el 16 de desembre a l'assemblea local, on els afiliats i simpatitzants votaran en secret la candidatura per encapçalar el PSPV. De moment, l'actual líder de la formació socialista, Víctor Borràs, que va ser el número u de la llista en 2015, encara no ha decidit si donarà el pas novament. Borràs va assenyalar ahir que durant les propers dies prendrà una decisió al respecte.

Font: las provincias

3 comentaris:

  1. Pense que Peñalva deuría de donar un pas endavant, sería un bon candidat, conciliador i que fera les paus amb Compromís, estem condemnats a entendren,s front a la dreta de pp i ciudadanos, Gimeno pegarà fort i el Psoe pense serà qui inclinarà el fidèl i decidirà qui governa, som i serem socis a València cap cap i casal i Generalitat i ací també deguen ser-ho front a la dreta conservadora.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Conciliador, fer les paus amb Compromis? Despres d com va tractar al PSOE i al seu líder Víctor Borrás. Pero esta boig o ha perdut el nord. A la primera d canvi es baixa els pantalons.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari