Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 24 de novembre de 2018

S'encén un camió a Tavernes

Hem vist a la premsa que tres dotacions de bombers més Protecció Civil i Policia Local han hagut d'actuar per lluitar contra les flames.

Una cabina d'un camió de grans de dimensions es va cremar ahir de vesprada a Tavernes de la Valldigna. El vehicle, que anava carregat amb pellofes d'arròs (mercaderia que està considerada com a 'no perillosa') es trobava a l'interior d'un comerç del municipi, quan, per causes que s'investiguen, l'espai del conductor va començar a cremar. Els treballadors i el propietari han intentat sufocar les flames amb un extintor, encara que ha estat impossible.

Les flames van prendre ràpidament i de forma virulenta tota la cabina, de manera que fins al lloc van haver de traslladar fins a tres dotacions de bombers, a més de dues patrulles de la Policia Local, un de la Guàrdia Civil i Protecció Civil del municipi, que van col·laborar amb les tasques d'extinció i protecció.

També s'ha mobilitzat una ambulància, tot i que no ha calgut lamentar ferits. En el mateix recinte hi havia altres camions que no han resultat afectats.

Uns trenta minuts després, el foc quedava extingit sense més conseqüències que els danys soferts pel vehicle incendiat. Per poder acabar amb les flames, els bombers van utilitzar escuma.


Font: levante-emvCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari