Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 29 de novembre de 2018

Trobada Nadalenca Càritas

Este divendres 30 de novembre Càritas Interparroquial de Tavernes organitza la seua Trobada Nadalenca.L’univers on vivim és com una melodia d’harmonia i bellesa, quan tot el que existeix realitza la funció per la que va hi ser creat. Cadascú de nosaltres tenim una nota, un lloc en la partitura del món, per aportar els nostres dons, les nostres capacitats, el nostre so per a contribuir a l’harmonia de l’univers. 
Quan algú no aporta el seu so particular es trenca l’harmonia i es deixa escoltar el consumisme, la destrucció de la natura, l’egoisme, les ganes de tenir poder, l’individualisme, la indiferència, pobresa, injustícia, ...
Front aquesta realitat, la campanya de Càritas Diocesana de València, “El teu compromís millora el món” vol invitar-nos a posar en pràctica les paraules que el papa Francisco ens ha proposat en la segona Jornada Mundial dels pobres:
1. Escoltar els crits dels pobres
2. Respondre amb el compromís de fer una opció per ells. 
3. Alliberar al pobre i exclòs de les seues cadenes per a tornar-li la DIGNITAT. 
Fonamentant-nos  en aquesta campanya volem anunciar-vos que un any més, Càritas Interparroquial de Tavernes organitza el divendres 30 de novembre (des de les 4’30 de la vesprada fins a les 8 de la nit) la tradicional TROBADA NADALENCA al MERCAT MUNICIPAL, que serà amenitzada amb les nadales interpretades per la xaranga:  “ XE, AIXÒ HO PAGUE JO” 

Durant aquest acte  donarem també inici a la CAMPANYA DEL QUILOS , que com tots els anys organitzem al començar l’Advent.

Vos animem a vindre per tal d’assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casera, a berenar xocolate i bunyols, a tastar els primers pastissets de moniato de Nadal.
Agraïm la participació de forns , comerços, ames de casa i particulars en l’aportació de productes; a l’Ajuntament que com sempre ha posat al nostre abast els seus serveis i instal·lacions; als mitjans de comunicació per la difusió donada i com no....agraïm de bestreta l’assistència de tots aquells i aquelles que ens recolzaran amb la compra de productes. 
MOLTES GRÀCIES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari