Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 14 de novembre de 2018

Un tercer afiliat es postula per encapçalar la llista del PP de Tavernes

Eva Palomares, Raquel Escrivá i Juan de Dios Fernández
Tres persones per a un sol lloc. Esta és la situació que s'està vivint en el si del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna de cara a les eleccions locals del pròxim mes de maig. Segons ha pogut saber Levante-EMV, Juan de Dios Fernández, un funcionari de 65 anys de l'ajuntament d'esta localitat, és el tercer afiliat a postular-se davant la formació per encapçalar la llista. Se suma a l'actual portaveu popular al consistori, Eva Palomares, i Raquel Escrivà, qui va ocupar diverses regidories de govern durant els anys en què el PP va estar al capdavant del municipi, amb Manolo Vidal d'alcalde.

El mateix Fernández va explicar ahir a este diari que es va postular com a candidat a mitjans del passat mes de setembre. En comptes de presentar la sol·licitud a través de l'agrupació local, este afiliat va anar directament a la direcció del PPCV. «Ho vaig fer així perquè em van dir que a Tavernes no hi ha executiva local. Tampoc hi ha provincial pels problemes que es coneixen. Així que vaig decidir dirigir-me directament a la regional per presentar la meua candidatura », assenyalava.

Fernández, que durant diversos anys va ser president de la UE Tavernes, principal club de futbol de la localitat i que ha exercit com a arquitecte municipal durant més de 30 anys, explica que «des de l'1 de març d'este mateix any he estat parlant amb diferents gestors del partit a València intentant arribar fins a la líder, Isabel Bonig ».

Assegura que s'ha decidit a fer el pas perquè «considere que done el perfil per guanyar les eleccions». Juan de Dios Fernández creu que disposa de capacitat de gestió i, a més, és conegut per una gran majoria de veïns del municipi, tant per la seua tasca professional com per la seua funció al capdavant del club esportiu de futbol.

Encara que la seua intenció de posar-se al capdavant de la candidatura és ferma, és conscient que l'última paraula la té el comitè electoral provincial, que ja ha estat convocat i és coneixedor de la situació del municipi, i aclareix que «no vaig a crear cap escissió. L'únic que vull és que el meu partit guanye i si consideren que jo no he de ser el candidat donaré un pas al costat i acataré el que diga». Fernández està convençut que «no es pot partir el PP en tres» i advoca per generar «un plantejament unitari de partit». Precisament per això, explicava ahir, «quan em vaig postular vaig parlar amb les altres dues candidates per a oferir-los la integració, encara que jo considere que he de ser el candidat». Eva Palomares «em va dir sí, que podria haver integració tant si em trien a mi com si es decanten per ella, però Raquel Escrivà em va dir que ja tenia el seu equip format i que preferia seguir endavant com ho tenia plantejat», indicava.

El PP compta actualment amb quatre regidors a l'Ajuntament de Tavernes. El candidat a 2015 va ser l'exalcalde, Manolo Vidal, que va dimitir a mitjans de la legislatura per donar el càrrec de portaveu del grup a Palomares.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari