Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 21 de desembre de 2018

Aprovats els pressupostos amb informe negatiu d’intervenció i sense participació de l’oposició

En el ple corresponent al mes de desembre Compromís va dur els pressupostos de l’any que ve per a la seua aprovació. Foren aprovats només amb els vots del govern, i amb un informe d’intervenció de l’ajuntament negatiu.


La portaveu del Partit Popular, Eva Palomares, va dir que eren uns pressupostos no creïbles, típics de Compromís. Va recordar que enguany no s’han executat ni tan sols el 50% de les inversions contemplades.

Per altra part, el portaveu socialista Victor Borràs, en línies paregudes, va dir que els pressupostos eren inventats per què les xifres d’algunes partides, com la de les taxes de fem, que són faves contades, havien posat una xifra inventada.

Eduardo Bononad, portaveu d’EUPV-Acord Ciutadà, com tots els anys, recalcava l’elevat pressupost destinat a pagar als funcionaris, més de la meitat d’este.

El plenari del mes de desembre va ser endarrerit per poder finalitzar els pressupostos. Malgrat endarrerir-lo, el govern de Compromís va lliurar els pressupostos hores abans de la comissió pertinent, la qual cosa dificulta a l’oposició l’estudi i plantejament d’esmenes, deixant així sense quasi possibilitat de participació a l’oposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari