Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 4 de desembre de 2018

El Festivern podrà pujar volum a la música tot el que vullga

Això és el que vol el regidor d'Urbanísme de Compromís Josep Llàcer Gandia que ha decidit que els concerts del Festivern puguen incomplir els nivells acústics màxims permesos.


I és que el Butlletí Oficial de la Província de València ha publicat la decisió de Jordi Juan i el seu govern de Compromís que dona carta blanca al Festivern per pujar el volum de la música tot el que vullga (fins el umbral de dolor de 130dB que marca el reglament). 
Primer. Eximir del compliment dels nivells acústics de per torbació màxims durant els concerts del "Festivern" des del dia 28 de desembre de 2018 al dia 1 de gener de 2019, ambdós inclosos, a les zones que es descriuen a continuació, delimitades per un cercle de 200 metres de radi des del centre de:
1. La Plaça Major.
2. Parcel·la dotacional públic a l'Avinguda de les Corts Valencianes, núm. 4.
Segon. Que es publique mitjançant edictes la present Resolució al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, la pàgina web municipal i en el BOP, per a general coneixement de tots els veïns i persones que puguin resultar afectades.
Qualsevol persona que no estiga d'acord té un termini d'un mes per presentar un recurs de reposició a l'Ajuntament o de dos mesos als jutjats. 

4 comentaris:

 1. A les falles les fan tancar les verbenes i al Festivern li donen carta blanca

  ResponElimina
 2. Eso haran este verano en la playa en el Iboga. Vamos a quedarnos sordos

  ResponElimina
 3. estos no volen falles volen perroflautes idependistes axo es lo que apoyen,la que horarios fora del ayuntament ya su tenen be ya.

  ResponElimina
 4. poca verguenza si que hay no respetar el descanso de las personas va en contra de los derechos humanos y de la las leyes vigentes has es anticonstitucional ahora bién ellos a lo suyo a enmerdarlo todo suciedad ruido y porqueria por doquier es lo que proponen y eso crea puestos de trabajo pero es de los fumadores y algo mas de lo que se sabe negocio del trapicheo

  ResponElimina

Escriu el teu comentari