Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 6 de desembre de 2018

Els Populars de Tavernes denuncien una nova falta de respecte del Govern de Compromís a la portaveu popular

Compromís Tavernes eludix la seua responsabilitat i la seua funció pública novament amb prepotència, insults masclistes i ús abusiu del càrrec per no sol·licitar l'informe del Pativel (Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral) que com a Govern responsable hauria de conèixer i tenir disponible per a qualsevol veí o veïna que ho sol·licités.


En lloc de sol·licitar l'informe als tècnics municipals, el regidor d'Urbanisme de Compromís, Josep Llácer, preferix qualificar de 'queixosa' a la portaveu popular Eva Palomares en la seua resposta escrita al Síndic de Greuges: "La petició d'informe realitzada per la ara queixosa Sra Eva Palomares en el seu escrit datat el 3 d'agost de 2018 (....) ".

"Els veïns de Tavernes poden estar tranquils que el Grup Popular vetlla pels seus interessos i seguirà fent-ho, tot i el tracte insultant i prepotent dels actuals dirigents de Compromís", comenta la portaveu popular, Eva Palomares. "Menys insults i qualificatius despectius i més acció de Govern que tant es troba a faltar en estes dos legislatures", reclama la portaveu popular.

El Partit Popular de Tavernes està a l'oposició i, encara que li moleste al Govern de Compromís, vetlla per l'interès general i controla i fiscalitza al Govern. I "això és precisament el que estem fent sol·licitant a través del Síndic de Greuges que elaboren un informe que interessa a la població i que s'ha fet en molts municipis afectats pel perjudicial PATIVEL. Amb Compromís, Tavernes no té el que es mereix ja que no el defensen dels abusos del Consell i els seus governants. No ens donen el que es mereix Tavernes perquè són més d'insultar i no reaccionar. Els qualificatius fora de lloc deixen ben clar el tipo de governants que tenim", denuncia Palomares.

El senyor Llácer ja ni es dóna compte de les faltes de respecte que profereix a la portaveu popular, que fins i tot els inclou en escrits públics. "Este tipo de qualificatius insultants en escrits públics són totalment una falta de respecte que demostra el tracte del govern de Tavernes tant cap als ciutadans com cap a qui els representem", comenta Palomares.

"No és el primer escrit que rebem de l'Ajuntament davant les nostres sol·licituds presentades al Síndic de Greuges. Però sí és la primera vegada que l’escrit contesta amb un qualificatiu insultant i masclista. Els escrits al Síndic no entren a valorar ni qualificar a qui s'adreça a este organisme de mediació, com és normal. Si al regidor no li agrada que li exigisca que presente informes en nom de la defensa dels interessos locals, de la transparència i del bon govern, que s'avance a fer-los ", exigix la portaveu popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari