Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 28 de desembre de 2018

L'Ajuntament plantarà una Falla a la Plaça Major

Compromís ha decidit plantar una Falla a la Plaça Major  per veure si alguna fallera es decideix a presentar-se a Fallera Major de Tavernes.

"Si hi ha fallera major hi haurà falla per a ella a la Plaça Major i si es presenta alguna xiqueta per fallera major infantil hi haurà falla infantil també" han comentat alguns responsables locals segons ens hem enterat de cosa certa.

Per això ja han contactat  amb els germans Vanaclochàs de Benicalap que estan esperant instruccions del Consistori per rematar el monument que ja està dissenyat com es pot vore a la imatge.

També hem sabut que van a contractar a l'Orquestra Sideral per fer una megaverbena a la Plaça la nit de 18 de març.

I és que a Compromís no li ha agradat gens que l'alcalde Jordi Juan no tinga Fallera Major amb la qual anar a l'Ofrena i han decidit tornar a obrir el termini perquè es presenten candidates a Fallera Major de Tavernes de la Valldigna amb l'al·licient de tenir una falla com a València.

No podem oblidar que 2019 és any electoral i Compromís, que ha decidit "tirar el ruc per la finestra",  ha decidit plantar una o dos falles de categoria a la Plaça Major.

Creiem que és una gran idea per reforçar la tradició fallera de Tavernes.

Un gran regal de Nadal que ens alegrem de poder anunciar en primícia aquest dia tan assenyalat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari