Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 10 de desembre de 2018

Per fi Compromís s'enrecorda del col·lector?

Hem vist a la premsa que per fi, l'Ajuntament de Tavernes avança en el projecte del col·lector i del vial perimetral de la platja i ja ha iniciat la fase de licitació de les obres del tram del col·lector contra inundacions que executarà el consistori, i que comprendrà des del final de l'avinguda de la Marina fins al dipòsit d'aigua pluvial que se situarà aproximadament pel carrer Joan de Joanes, van indicar des del consistori.
Hem tingut que esperar dues legislatures de Compromís (una en majoria absoluta) i a que s'acostaren les eleccions, per què Compromís s'enrecorde del col·lector. Una obra TAN NECESSÀRIA I DEMANADA pels veïns i veïnes de la platja, així com pels comerciants que tant es veuen afectats.
Unes obres que executarà la Generalitat i que la inversió de l'Ajuntament en l'execució de les obres d'aquest tram del col·lector serà de 1,3 milions d'euros. L'execució del col·lector va lligada a l'habilitació del vial perimetral a la zona nord de la platja, a la qual quatre empreses han presentat proposta per optar a l'adjudicació. El col·lector transcorrerà per sota d'aquesta infraestructura.

Font: las provincias

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari