Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 14 de desembre de 2018

Raquel Escrivà renúncia a encapçalar la llista del PP a Tavernes

Hem vist a la premsa que Raquel Escrivà renúncia a encapçalar la llista del PP a Tavernes a denunciar que el comitè electoral és AFI a Eva Palomares.
Representants de l'organisme responen que no ha dit oficialment que s'aparta de la cursa.

Raquel Escrivà, la militant del PP de Tavernes de la Valldigna que s'havia postulat a encapçalar la llista per a les eleccions del maig del 2019, ha presentat la seva renúncia a continuar en el procés. El motiu és que, al seu entendre, el comitè electoral nomenat per l'executiva local del partit està format, gairebé íntegrament, per persones afins a una altra de les candidates, Eva Palomares, l'actual portaveu del grup municipal a l'ajuntament.

En un comunicat, Escrivà critica que l'organisme encarregat de proposar el candidat a la direcció provincial es va formar la passada setmana sense que ella tingués coneixement. «Va ser una sorpresa per a mi, doncs res s'havia informat que s'anava a constituir aquest Comitè Electoral local», indica. Davant d'aquesta situació assegura sentir «desassossec» i es pregunta «¿on queda el dret a ser informat de les activitats del partit?».

Segons va poder saber aquest diari, el comitè havia iniciat aquesta setmana una ronda d'entrevistes amb els tres possibles candidats (el tercer era Juan de Dios Fernández. Abans de comparèixer davant del mateix va contactar amb la gestora provincial, a la qual «vaig manifestar el meu desacord». «Vaig demanar una reunió prèvia a la meva personació per tractar aquest assumpte però no vaig rebre contestació», assenyala. Raquel Escrivà va acudir el dia i l'hora que estava citada a la seu del PP local però no va exposar el seu projecte perquè «no reconec la configuració d'aquest òrgan», explica.

L'excandidata pren la decisió perquè «no compartesc el nomenament de les persones» del comitè electoral i critica "la falta de democràcia». Considera que aquest òrgan «naix viciat en origen i esbiaixat en la seva composició» i afirma que «això és una burla que no afavoreix al Partit Popular ni al nostre poble».

La militant vallera considera que mitjançant el procediment seguit «es atropella la dignitat de les persones que, com jo, creiem fermament en les idees, principis i valors del partit».

Escrivà aprofita l'escrit per demanar disculpes «a aquelles persones que van confiar en mi, a les quals il·lusionar amb el meu projecte ia totes les que van veure amb bons ulls la meva candidatura», però, al mateix temps, creu que «als meus 60 anys no puc acceptar una presa de pèl d'aquest calibre ».

Finalment, llança un missatge «per als que vagen a criticar-me», en el qual recorda que «sóc afiliada del PP i he treballat per al partit molt abans d'entrar a l'ajuntament amb Manolo Vidal (exalcalde)». Per això, apunta que «seguiré sent del PP» i «no vaig a afiliar-me a cap altre partit ni a votar a Compromís», però insisteix que «no puc acceptar la manca de democràcia actual del meu partit a nivell local».

Entre Palomares i Fernández
Amb la renúncia de Raquel Escrivà, la cursa per encapçalar la llista electoral del PP a Tavernes queda a mà de dos militants: Eva Palomares, que actualment és la portaveu de la formació a l'ajuntament, i Juan de Dios Fernández, el militant que, com va publicar aquest diari, es va postular directament a la direcció del partit a València.

Un cop el comitè electoral del partit a Tavernes es decante per un o altre enviarà la proposta a la gestora provincial, que haurà de ratificar, o no, el nomenament. Després d'això faltarà revelar si finalment hi ha integració del candidat que es quede finalment fora en el projecte polític de l'altre.

Juan de Dios Fernández sí que té intenció d'integrar a l'altra candidata si finalment resulta l'elegit. S'espera que durant el dia d'avui es done a conèixer el nom que es proposarà la gestora.

Un representant del comitè electoral local de Tavernes ha explicat a aquest diari que "ara mateix" Escrivà no ha presentat cap renúncia oficial davant l'organisme. "També va dir que ens enviaria l'escrit però no ho ha fet", ha postil·lat.Font: levante-emv


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari