Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 4 de desembre de 2018

Una dona es fa passar per Policia de Tavernes i acaba detinguda per la Policia Nacional

La dona, de 21 anys i nacionalitat romanesa, es va identificar davant d'un vigilant de seguretat ja que anava a realitzar una inspecció en un tren perquè havia vist a una persona que li infonia sospites. Davant altres dos després de suposadament atendre una dona va marxar del lloc. Va ser sorpresa per la veritable policia en plena actuació a l'estació de trens de València.


Té 21 anys d'edat i és de nacionalitat romanesa. Es feia passar per agent de la Policia Local de Tavernes de la Valldigna. Estava a l'Estació del Nord de Renfe-Adif a València quan ha estat detinguda per la policia de veritat, la Policia Nacional, acusada d'un delicte d'usurpació de funcions públiques. La detinguda es va identificar com a agents de la policia local vallera a diversos ciutadans i fins i tot, si gosadia, a dos Vigilants i Seguretat.


Tot va passar quan els agents de la Policia Nacional que realitzaven tasques de prevenció i seguretat a l'Estació del Nord van observar als vigilants de seguretat amb una dona que es trobava a terra i una altra que semblava estar atenent-, de manera que es van acostar immediatament . Els policies van descobrir que no es trobava bé i mentre estaven atenent-, l'altra que havia dit ser policia local, i que va marxar del lloc.


Els agents després d'atendre la dona indisposada van descobrir que la dona que havia dit ser policia local de Tavernes de la Valldigna, i que anteriorment s'havia identificat davant de dos vigilants de seguretat amb una suposada placa de Policia Local que portava al cinturó dels pantalons, així com identificat a diversos ciutadans a l'estació, i que fins i tot havia accedit a un tren que acabava arribar per fer una inspecció al infondre sospites una persona.


Instants després els policies la van localitzar de nou a l'interior de l'estació i després identificar-se com policia local, se li va sol·licitar la seva Targeta d'Identificació Professional (TIP), per la seva plena identificació manifestant no tenir cap document, de manera que després de realitzar les comprovacions oportunes la van detenir com a presumpta autora d'un delicte d'usurpació de funcions públiques i li van intervenir un pegat amb l'anagrama de la policia local.


La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari