Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 11 de gener de 2019

Despeses, mànega ampla i discrecionalitat

L'alcalde Jordi Juan amb l'intendent Miguel Àngel Chofre.

La notícia de la ratificació de l'anul·lació de la plaça del actual cap de la Policia Local de Tavernes portarà cua perquè hem de recordar que la despesa i els judicis produïts des d'esta prefectura de policia van 'in crescendo', tant o més que les polèmiques que també va generant.

Recordem que el Govern de Compromís defensa i cobreix aferrissadament la persona que actualment ocupa la plaça de cap de policia tot i les excentricitats i presumptes abusos de poder dels que se l'ha acusat per part de la plantilla

Una d'elles va ser quan va intentar treure les armes als policies locals, deixar-los sense armes en plena Alerta 4 antiterrorista.

És digne de menció que l'actual Cap de Policia, la plaça del qual ara penja d'un fil per la sentència del TSJ de la Comunitat Valenciana, ha cobrat hores extres 'per un tubo'. I no sols hores extres. El Govern de Compromís li ha pagat productivitats i hores extres en fortuïtes i inesperades vacances preses en ple mes de desembre i gener amb events multitudinaris sense deixar-se'ls preparats.

Constantment s'està posant en dubte l'executiva i arbitrarietat amb la qual està dirigint la prefectura de Policia i açò incideix negativament en el cos de Policia i, per tant, en la seguritat dels veïns de Tavernes, com s'ha incidit en diverses ocasions.


Este va ser el principal motiu pel que els Populars de Tavernes solicitaren una comissió d'investigació i un expedient reservat per aclarir la veracitat del que ha passat, sol·licitud, com no, rebutjada pel Govern de Compromís.

Amb carta blanca i sense aclarir les denúncies l'actual cap de policia utilitza cotxe de policia per a ús particular i la manera que té Compromís de protegir-lo és evitar que es controle el seu ús, que, d'altra banda, també s'ha fet servir a nivell particular per part de l'alcalde.

El cap de policia Miguel Ángel Chofre ja va arribar com a intendent de manera irregular a l'entrar com a intendent per comissió de servei sent un agent ras.

Baixes per depressió, expedients injustificats, trasllats de policies ... són el resultat de la gestió de l'actual cap de policia a la plantilla. Però també té el seu efecte en la seguretat ciutadana. Mentre, el Govern de Compromís seguix defenent la seua arbitrarietat i permetent els seus abusos a la plantilla, sense cap ànim d'investigar què passa a la Policia Local de Tavernes.

1 comentari:

Escriu el teu comentari