Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 16 de gener de 2019

Els Populars tornen a sol·licitar a Compromís que execute obres amb recursos propis quan no molesten els veïns

El passat ple el Partit Popular de Tavernes va sol·licitar al Govern de Compromís, una vegada més, que les obres realitzades amb recursos propis s'executen molestant el mínim possible, als veïns i usuaris de les instal·lacions. No és normal que es duguen a terme en èpoques de plena activitat i menys si es tracta d'un canvi que no és prioritari, com les butaques de la Casa de la Cultura que s'ha executat ara en ple mes de Nadal i que encara no ha finalitzat.


El canvi de les butaques s'han iniciat en ple mes de desembre impedint que els escolars pogueren celebrar les seues actuacions nadalenques al recinte municipal. "Esta setmana és la primera presentació fallera després de Nadal, esperem que estiga finalitzat per eixe moment. No té sentit que, tractant-se d'una inversió realitzada amb fons propis, es duga a terme quan més molesta a la programació de la Casa de la Cultura", comenta la regidora popular Maria Ciscar.

No és la primera vegada que els populars de Tavernes sol·liciten que es tinga en compte el molestar el mínim possible les rutines i esdeveniments dels veïns de Tavernes quan es tracta d'obres finançades amb recursos propis, que no estan subjectes ni a condicions específiques ni a dates concretes.

"Incomprensiblement, no hem aconseguit que Compromís faça les obres quan no hi ha activitat. Sabem que s'acosten eleccions però han tingut temps de sobres per dur a terme les obres i ho estan acumulant a estos mesos. A l'estiu Compromís va arreglar la Plaça del Rei d'Aràbia Saudita Fahd Ben Abdelaziz, amb sobre costos inclosos. Les obres del camp d'esports, però, no les van executar a l'estiu, per no molestar, sinó en ple inici de la campanya esportiva. I ara, el canvi de butaques, d'altra banda, innecessari, que es podia demorar fins a l'estiu perfectament. Per què esta manera d'actuar tan molesta per als veïns de Tavernes? ", es pregunta Ciscar.

7 comentaris:

 1. A mi em dona igual si molesten tot lo que vullguen pero que facen obres pel be del poble que falta fa i aixo son dos dies i lo que es fa dura anys.

  ResponElimina
  Respostes
  1. A mí no em dóna igual. Eixes butaques estaven noves i hi ha altres prioritats en el poble per gastar-se 60.000 euros!!

   Elimina
  2. El mateix bé fa canviar cadires noves que llevar llocs d'aparcament amb megavoreres en la zona dels sequers. Millor que Compromís no faça res! que estiga quetet, que cada vegada que fa algo, en lo poc que ha fet, ens ha tret un ull!!

   Elimina
  3. Butaques noves després 17 anys de montaes. Com es nota que tu no vas a cap acte de teatre o musical en la casa de la Cultura. Feuo tot vosatros. Arruinar el poble, un parking que no aprofita per a res i una piscina sense acabar i que al final costara milions i milions al poble.

   Elimina
  4. De Federico Giner!! Noves estaven malgastadors que sou uns malgastadors!! inversions innecesàries i absurdes és lo que fa el teu fill asesorat per tu!

   Elimina
  5. Què sort tenim de que no entrareu abans a gobernar perquè ara mateix el poble estaria despoblat i sense cap infraestructura. Haveu malgastat huit anys de la gent de Tavernes i no vos ho prdonarem!!No haveu fet absolutament res!! i el poc que haveu fet ha sigut mal i provocant incomoditats a la gent de Tavernes. Un parking que no aprofita per a res? en els llocs d'aparcament que esteu llevant cada volta és més necesari. Està a tope!!!. la piscina està per acabar perquè va vindre la catastrofe!! entrareu vosaltres a gobernar i se va acabar el poble!!!. Sereu recordats per L'època més deprimida que ha viscut el nostre poble, el poble més abandonat! que ganes de que acabe esta legislatura per a que feu les maletes i abandoneu l'Ajuntament per la porta de darrere!! MALFAENERS!

   Elimina
  6. Estos de Compromís si no molesten a la gent no són ells!! són els pijors gestors que han passat per l'Ajuntament de Tavernes!! què por!!! com me van enganyar!!

   Elimina

Escriu el teu comentari