Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 19 de gener de 2019

La candidata popular Eva Palomares prioritzarà actuacions dirigides a la millora de la qualitat de vida de la població i el creixement econòmic de Tavernes

Control de la despesa i eliminació de sobrecostos, la "aposta per les empreses locals i la creació de llocs de treball" seran eixos fonamentals del programa electoral de Palomares


La candidata dels populars a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Eva Palomares, s'ha marcat com a prioritat la realització d'infraestructures necessàries per a la millora de la qualitat de vida dels seus veïns, així com el control de la despesa supèrflua i innecessària, l'aposta per les empreses locals i la creació de llocs de treball per tornar a créixer com a municipi, entre altres objectius.

Estes dos legislatures han sigut les de les brutals pujades d'impostos i taxes que no han revertit en la millora de la qualitat de vida dels nostres veïns ni en millors serveis. "Posarem fi a esta tendència que no beneficia gens als nostres veïns. La vocació de servei públic i escolta activa de tots els sectors associatius i productius són fonamentals per a aconseguir-ho. Estos anys de legislatura hem insistit en estos objectius des de l'oposició. I el que no hem aconseguit perquè Compromís ens ho ha impedit, ho portarem a terme en els propers anys ", explica Palomares.

El principal objectiu d'Eva Palomares és revertir la situació de pèrdua en manteniment, població i econòmica que s'ha sentit a Tavernes estes dos legislatures. "La nostra prioritat és que Tavernes dispose d'infraestructures i es creen els llocs de treball necessaris per créixer com a ciutat". La depuradora, el Jaume II el Just, la piscina i la laminació del riu són infraestructures ja urgents per  Palomares, de manera que seran primordials en el seu Govern. "I a diferència de l'actual Govern local, nosaltres sí allargarem la mà a l'oposició per forçar les administracions a que duguen a terme estes infraestructures", reconeix la candidata de Tavernes.

Eva Palomares ha retret els "sobrecostos que s'han produït en esta legislatura i que volem revertir, així com l'eliminació de pràctiques d'abús dels recursos municipals per qüestions personals i polítiques que en res beneficien a la nostra ciutat".

Per Tavernes és importantíssim la cura de l'agricultura i Palomares ha explicat que "anem a reparar i adequar els camins rurals perquè estiguen en perfecte estat perquè hi ha zones on els forats i esquerdes són ja tan grans que fins cap la roda d'un vehicle i són un perill ".

També aprofitarem el potencial turístic de les nostres belles platges i de les sendes de les nostres muntanyes.

Este "abandonament", en camp, ciutat i platja, al qual el govern municipal "ha sotmès al municipi" no pot continuar i Eva Palomares s'ha compromès a que no es perpetue la inacció i per fi s'afronte amb garanties la resolució dels problemes de la localitat. "Jo sí visc a Tavernes, a diferència de l'actual alcalde, i vullc que el meu poble estiga ben cuidat. Net, ben il·luminat i amb un manteniment eficient dels béns públics ", anuncia la portaveu Popular.

Palomares ha avançat que apostarà per les empreses locals. "No permetrem que més del 70% de les adjudicacions municipals sense concurs siguen per a empreses de fora del terme o de la Comunitat, com ha passat en esta legislatura de Compromís".

Ha volgut deixar clar que qualsevol aportació al progrés de Tavernes "és benvinguda vinga de qui vinga". El nostre govern "potenciarà l'economia local que ha patit un clar retrocés en els últims anys, millorant, al seu torn, les oportunitats laborals dels joves del municipi".

Eva Palomares va ser elegida el passat mes de desembre com a candidata a l'Alcaldia de Tavernes de la Valldigna pel comitè electoral municipal i és la primera dona que assumeix el càrrec de portaveu i candidata del partit en aquesta localitat. És veïna de la població i de professió periodista i autònoma. Va començar la seua trajectòria política formant part de la llista electoral municipal del Partit Popular a 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari