Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 17 de gener de 2019

La gestora del PP provincial ratifica a Eva Palomares com a candidata a Tavernes

Hem vist a las provincias:

La gestora provincial del Partit Popular ha ratificat a Eva Palomares com a candidata de la formació a l'alcaldia de Tavernes de la Valldigna per a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Palomares va ser la persona designada pel Comitè Electoral Local de Tavernes per ser cap de cartell en els pròxims comicis municipals. Aquest organisme va informar a València de qui considerava que era el candidat adequat i també de quines altres persones aspiraven a ser cap de cartell a la localitat.

En el matí d'ahir, un representant de la gestora va telefonar a la regidora vallera per comunicar-li que l'òrgan provincial havia ratificat el seu nomenament i que serà ella la número u de la llista dels populars en les eleccions del proper mes de maig.

Palomares és regidora del PP i ha exercit de portaveu de l'oposició gairebé tota la legislatura, des de la dimissió de Manolo Vidal. L'edil era la número dos de la llista del Partit Popular a la localitat en les eleccions municipals de 2015.


La regidora i la formació local hauran de preparar la llista en els propers mesos. Palomares serà la primera dona que encapçala la llista del Partit Popular a Tavernes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari