Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 7 de gener de 2019

Les entrades al Festivern van ser més cares per a la gent de Tavernes

Els veïns i veïnes de Tavernes vam pagar 2 euros més mostrant el DNI a la taquilla que si haguerem comprat l'entrada online sense demostrar que residim a Tavernes. !!!

De res servia esperar a comprar l'entrada del Festivern a la taquilla i aprofitar-se dels "grans" descomptes promesos per Compromís quan et cobraven 2 euros més que si la compraves per la web !!

Gràcies a Compromís els de fora que van comprar l'entrada tranquil·lament des de casa van pagar 30 euros mentre que els veïns i veïnes de Tavernes que van fer cua a les taquilles per "aprofitar-se" del descompte gestionat per Compromís van pagar 32 euros com s'afirma en la nota de premsa oficial de l'Ajuntament.

2 EUROS MES CARA PER ALS DE TAVERNES QUE PER ALS DE FORA !!!

El passe per als 3 dies costava a taquilla 36 euros i si mostraves el DNI i eres de Tavernes et cobraven 32 euros quan el dia anterior es podien comprar per 30 euros online (2 euros més barata) .

I és que hi ha moltes diferències entre el que diu Compromís i la realitat. El PP va demanar un descompte del 50% per als i les de Tavernes i Compromís no va fer cas i va permetre que pagarem 2 euros més que les comprades online pels i les de fora.

Els de Tavernes paguem més per l'entrada que els de fora i, a més, paguem la neteja, la seguretat, la publicitat, el condicionament dels terrenys, ... i, de regal, ens quedem amb una muntanya de basura que es queda a la zona d'acampada.

I és que com van dir alguns afectats per l'augment de preu de l'entrada "L'Ajuntament promet una cosa però el Festivern fa el que li dóna la gana”

La veritat és que 2 euros no són molts diners però el fet és que els del poble vam tindre que pagar més que els de fora i de descompte res de res. Als del poble 32 euros en taquilla i 30 euros online per a tothom. 

1 comentari:

  1. Hola, açí un dels afectats del 32 €. Per lo vist va ser un malentés, els del poble haviem de tindre 4€ de descompte sobre la entrada online (30 -4 = 26€), però en les taquilles van fer el descompte sobre el preu de taquilla (36 -4 = 32€).
    Personalment em vaig indignar a la taquilla i ho vaig transmitir al blog del pardalet, que al principi no em volien creure (cosa que em demostra que el blog el fa un de la llista amb informació directa).
    Ara bé, ho van solucionar el dia següent perque vaig anar a comprar un altra entrada i el preu ja era el correcte, 26€, així que em van cobrar la segona entrada a 20€ descontan-me l'import qe vaig pagar de més el dia anterior, xapó per ells. Però dubte molt que tot el que va pagar 32€ va recuperar els 6€ que va pagar de mes, el que no plora no mama.
    Vorem si l'oposició puja al poder fa tot el que reclama, es a dir, 50% de descompte per als festivals a gent del poble i per extensió que els mantinga, perquè es lo millor que li ha passat al poble en molts anys

    ResponElimina

Escriu el teu comentari