Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 14 de febrer de 2019

Bus de la llengua


Hem vist a la web municipal: 


L’autobús de la campanya Sempre Teua. La teua llengua, de promoció social del valencià, estarà este dijous 14 de febrer a la plaça de l’escriptor Rafael Chirbes. • Els alumnes dels sis col•legis de Tavernes visitaran el Bus de la Llengua durant tot el dia per a fer tallers didàctics, interactius, inclusius i creatius amb la nostra llengua com a protagonista.

Tavernes de la Valldigna rebrà este dijous 14 de febrer la visita del Bus de la Llengua, dins de la campanya institucional Sempre teua. La teua llengua, duta a terme per la Generalitat Valenciana per a la promoció social del valencià. El municipi valler és una de les parades obligatòries d’esta iniciativa que recorrerà més de 100 poblacions valencianes al llarg d’este any per a promoure la nostra llengua.

El Bus de la Llengua estarà estacionat a la plaça de l’escriptor Rafael Chirbes, al costat de la Casa de la Cultura, i des de les 10 hores del matí rebrà els alumnes dels sis col·legis de Tavernes que acudiran en diferents grups per a fer tallers didàctics, inclusius, creatius i motivadors per a grans i menuts amb el valencià com a protagonista.

Els jocs interactius de l’autobús permeten els visitants viure una experiència única i una forma diferent de conèixer el valencià i les nostres tradicions. Esta iniciativa arriba a Tavernes després de rebre elogis en totes les localitats per on ha passat el Bus de la Llengua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari