Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 9 de febrer de 2019

Els Populars denuncien que Jordi Juan torna a votar en les Corts en contra de l'IES Jaume II de Tavernes 

L'IES Jaume este any celebra el seu 51é aniversari i encara no hi ha data per la seua reforma o reconstrucció.
“L'alcalde Jordi Juan s'oblida que és alcalde de Tavernes quan entra en les Corts perquè en tota esta legislatura que està com a diputat ha votat en contra d'inversions urgents per a la ciutat com és l'IES Jaume II el Just”, comenta la portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Eva Palomares.
 


Fa un any ja va rebutjar la moció presentada pel Partit Popular en el Ple de l'Ajuntament de Tavernes que sol·licitava a Juan que presentara, en la seua condició de diputat autonòmic, una esmena als pressupostos de la Generalitat per a destinar una partida nominativa per a concretar una línia pressupostària per a la reforma de l'IES Jaume II el Just dins de la partida que contempla per a centres educatius de secundària. “No es va ‘mullar’ en eixe moment per una infraestructura tan urgents per al nostre municipi i ara tampoc s'ha ‘mullat’ en les Corts", explica la portaveu dels populars de Tavernes.Palomares critica de nou la submissió de l'alcalde i diputat autonòmic per Compromís, Jordi Juan, a Mónica Oltra. “Sempre sol·licita i exigix allí on no governa, sembla que li sàpia greu exigir als seus per si deixa de ser diputat”. 
Ara, un any més, a més de no exigir tampoc per esta infraestructura tan necessària per a Tavernes, no apareix en els pressupostos de 2019 de la Generalitat.  

"Un any més comprovem que no es recull a la Generalitat esta inversió que és de suma importància per als nostres veïns presents i futurs. El nostre alcalde permaneix totalment passiu", valora Palomares. 


“L'any passat vam celebrar el 50 aniversari de l'Institut Jaume II el Just des de la seua construcció i ja urgeix una reforma pel seu greu estat que genera problemes de seguretat tant a professors com alumnes”, ha assenyalat. "Però seguim sense cap reforma en el centre. Ni data per a esta. I cada vegada està pitjor i és més perillós per als nostres alumnes i professors. Però per a Compromís no hi ha pressa", esgrimeix la portaveu dels Populars de Tavernes. 

"Ens preocupa perquè la submissió al seu partit no porta res bo a Tavernes. Dels 110 milions que el Botànic va pressupostar per a Edificant en 2018, ni un euro estava destinat per a l'IES Jaume II. Però el més preocupant és que d'eixos 110 milions del pressupost corrent només s'han transferit i pagat 167.000 euros en 2018. Quan li tocarà el torn a l'IES Jaume? Em preocupa, i molt. No obstant això, sembla que mentre el nostre alcalde tinga assegurada la cadira de diputat no mourà cap dit", valora la portaveu popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari