Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 7 de febrer de 2019

Tavernes seu de la Mostra Internacional de Cinema EducatiuLa Mostra es celebrarà des del dilluns 11 fins al dijous 14 de febrer a la localitat vallera. És una mostra de cinema educatiu d’àmbit internacional per a xiquetes, xiquets, joves, professorat i públic en general, amb pel·lícules realitzades per alumnes dins d’entorns d’aprenentatge. 

Es projectaran treballs cinematogràfics de centenars d’estudiants de La Valldigna: el dilluns dia 11, els grups d’infantil, 1er, 2on i 3er cicle de primària del CEIP Alfàndec i el de 4art de l’ESO de de l’IES Jaume II són els encarregats d’inaugurar el festival. El torn de les aules d’infantil, 1er, 2on i 3er cicle de primària dels CEIPS Magraner, Divina Aurora i Sant Miquel, així com de l’alumnat de 2on de l’ESO de l’IES Sant Jaume tindrà lloc el dimarts dia 12 de febrer. Per al dimecres, 13 de febrer, està prevista la participació dels CEIPS Jaume II i Valldigna de Simat i Benifairó, respectivament, i la dels cursos de 3er de l’ESO i de Formació Professional de l’IES Jaume II .

Musiescola i Integra Valldigna, també col·laboren en la celebració del MICE. El dia gran de la MICE es celebra el dijous 14 de febrer, s’obrirà amb l’actuació de Musiescola i continuarà amb la projecció de la versió original, subtitulada en valencià, del film alemany – cal remarcar que la mostra d’enguany està dedicada a Alemanya- Els grans de pebre i la maledicció del rei negre i continuarà amb les projeccions de les gravacions del segon curs de l’ESO de l’IES Valldigna i la del 1er curs de l’ESO de l’IES Jaume II. A més, es compta amb la col·laboració d’Integra Valldigna.

Font: Ajuntament de Tavernes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari