Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 8 de febrer de 2019

Trasllat de l’estació a Borderia. Promesa incomplida de Compromís

En el passat ple es va portar d’urgència una proposta, nascuda d’una plataforma civil, per denunciar el mal funcionament de Renfe a la nostra localitat, què es van adherir tots els grups polítics i es va aprovar per unanimitat.

En el text se sol·licita al govern central que execute una sèrie d’inversions i millores a la línia de rodalia, i també eliminar les barreres arquitectòniques que existixen en l’actualitat a l’estació de tren.

Malauradament entre les peticions no es trobava la promesa incomplida de Compromís: traslladar l’estació de tren a Borderia.Recordem que Compromís va prometre en 2011 canviar el traçat del tren i traslladar l’estació a Borderia com també crear nous vials per connectar els nuclis urbans, poble i platja, amb la infraestructura nova.

Quasi 8 anys després, ni rastre d’aquesta promesa. Compromís va prometre aquest projecte i no ha sigut capaç de dur-ho a terme. Han tingut diverses reunions en responsables d’ADIF per demanar millores, però seguim esperant. Ara diuen que no és competència d’ells aquesta inversió. I en 2011 sí?. Ens van vendre un projecte que sabien que no anaven a fer. Estem a 2019 i encara no podem agafar cap tren en Borderia.

Altre incumpliment de Compromís! Fum fum fum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari