Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 1 de març de 2019

El treball dels Populars fa que tornen a funcionar els vehicles de neteja abandonats per Compromís

Abans de la pregunta

Després de la pregunta
El regidor popular, Domingo Pérez, va preguntar en el passat ple de febrer pels vehicles que estaven inutilitzats i en mal estat en la base de l’anterior contracta de neteja viària i recollida de fem. 
Després d’uns mesos del canvi de contracte del mencionat servici, els vehicles, què pertanyen a l’ajuntament estaven abandonats, sense documentació ni ITV passada. “En vore tots els vehicles de l’ajuntament parats i en mal estat, ens va cridar l’atenció que estos recursos de tots, estigueren en eixes condicions”, comenta Domingo Pérez. 

La resposta que el govern de Compromís va donar en el ple fou que estaven tenint dificultats per a resoldre esta incidència, que els vehicles estaven per reparar, sense documentació ni la inspecció tècnica de vehicles en regla. Per a Pérez, “És curiós, que després de tantes dificultats que hi havia, segons va dir Compromís en el ple, els vehicles s’han arreglat després de la nostra pregunta en qüestió de pocs dies”.

Gràcies al fet que els populars ens interessarem i preguntàrem per este problema, el govern municipal de Compromís s’ha posat les piles i en cosa de pocs dies ho ha resolt, la qual cosa agraïm. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari