Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 16 de març de 2019

Es paga més impost de circulació a Tavernes que a València o a Madrid


Bocabadats ens hem tornat a quedar quan ens ha arribat el rebut de l'impost de circulació de vehicles de l'Ajuntament de Tavernes. I és que cada vegada ens sorprèn més els elevadíssims impostos que paguem a Tavernes.

L'Ajuntament ja ens ha cobrat l'impost de circulació d'este any i hem comprovat que ens cobra molt. Ens cobra una barbaritat. Els vehicles i les motos de Tavernes paguen molt més amb Jordi Juan, alcalde de Compromís, que abans amb el govern del PP. Fa 8 anys que estem pagant una barbaritat.

Jordi Juan, alcalde de Compromís, va aplicar una brutal pujada a l'impost de circulació res més entrar a l'Ajuntament en 2011. Esta brutal pujada d'impostos es manté fins ara i l’alcalde no té cap intenció de baixar este impost. Creiem que si continua governant el pujarà encara més com ve fent des que governa.

Però això no és tot. A Tavernes paguem més impost de circulació que a la ciutat de València que és on viu el nostre alcalde Jordi Juan de Compromís. Els de Tavernes també paguem més impost de circulació que a Madrid.

Un cotxe que ací paga 141,37 euros paga a València 128,05 euros i 129 a Madrid. Un cotxe paga a Tavernes un 10% més que a València i un 9,5% més que a Madrid.

Una moto que ací paga 15,14 euros paga a València 13,44 euros i 12 a Madrid. Una moto paga a Tavernes un 13% més que a València i un 28% més que a Madrid.

Per què paguem més ací a Tavernes que a València o a Madrid? Per què paguem un impost de circulació tan elevat si els carrers i els camins de Tavernes estan plens de forats i els de Compromís no fan cap manteniment? Per que paguem tant si cada vegada tenim menys llocs per aparcar?

En esta taula comparativa es pot vore la diferència entre el que es paga a València i el que es paga a Tavernes:


No oblidem que les eleccions estan a prop i estem farts de pagar més impost de circulació que a València o a Madrid.

1 comentari:

  1. Es una vergoña mos fan vore que baixen el Ibi i mol putjen per altre puesto.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari