Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 28 de març de 2019

Més promeses incomplides


Continuem per a bingo, ací va la tercera de les 50 sombres de Compromís, promeses i fum que no han complit en vuit anys de govern:

Promesa electoral número 3: incomplida!

Però si Compromís n'ha construït de noves! Nous nínxols a la zona mes alta i inaccessible del cementiri. Uns nínxols que per visitar-los t'has de posar les esportives per pujar 40 escalons o pujar amb un vehicle 4x4 per una rampa que fa fredat.

L'Ajuntament s'ha gastat en l'obra de construcció dels nínxols un total de 99.583 euros, als quals s'han sumat altres 16.000 euros en l'execució de la rampa d'accés. És a dir, s'ha invertit gairebé 116.000 euros en una obra que impedirà a molts ciutadans poder visitar els seus difunts. 
I una inversió de 90.000 euros en un ascensor no serveix per solucionar el problema d'accessibilitat. Encara s'han de superar 33 metres de rampa.

I si parlem de creuar les vies del tren? Tenim un pas sense barrera i sense visibilitat on el problema s'ha agreujat amb el pas dels anys ja que Renfe ha incrementat l'afluència de pas de trens que circulen per aquesta estació, així com la velocitat dels mateixos. Fins i tot Xeraco ha construït un pas subterrani. I Tavernes? Ací què fem? Res de res.

I la nova passarel.la del canal? No es pot accedir ni amb carret ni amb cadira de rodes. Lamentable...

I les passarel.les accessibles a la platja? On estan?

I de la deficient accessibilitat de les megavoreres? Obres en carrers que no ho necessitàven i altres que estan fet pols on no cap ni un carret de la compra ahí estàn per fer.

Previsió i accessibilitat zero.

Continuem amb promeses incomplides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari