Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 25 de març de 2019

Tavernes ple de cotxes abandonats


No us heu adonat de la quantitat de cotxes abandonats que hi ha a Tavernes?
No es heu adonat que l'Ajuntament, governat per Compromís, no fa res per retirar-los?
Començarem recordant un article de l l'ordenança de trànsit i seguretat viària aprovada per Compromís que diu:
Article 25. Dels vehicles abandonats.
Per a impedir la permanència indefinida en els carrers de vehicles abandonats, fet que implica una evident disminució de les possibili-tats normals d’utilització de les vies públiques, a més d’una important deterioració estètica i un focus de brutícia, es retiraran els vehicles abandonats.
Este article diu ben clar que s'han de retirar els vehícles abandonats, i això és el que l'Ajuntament té l'obligació de fer però no fa.
Un cotxe abandonat a la via pública dóna una mala imatge de la nostra ciutat i ocupa una de les places d'aparcament que tant escassegen a Tavernes per la política d'eliminació de zones per aparcar de Compromís.
És obligació de l'Ajuntament retirar els vehicles i sancionar els propietaris però passen els mesos i tot segueix igual. Els cotxes abandonats segueixen deteriorant-se i ocupant places d'aparcament a la via pública.
El cotxe de la foto està al carrer Marjaletes peró hi ha més al Polígon, a la platja, a la carretera, davant del cementiri, al carrer Alfandech, ...
Ja és hora que la Policia Local faça la seva feina i retire tots els vehicles abandonats a la via pública que implicquen una evident disminució de les possibili-tats normals d’utilització de les vies públiques, a més d’una important deterioració estètica i un focus de brutícia.

2 comentaris:

  1. a part del coxes abandonats, parlem ¿pa que va fer la policia local un curset de sonometria? es un escandalo el soroll de les motos que circulen en tubo escape lliure i tambe l'ordenanza de sorolls de l'ajuntament ho regula ni fa res la policia ni fa res el o la regiduria corresponent en total tavernes esta abandonada "Tavernes ciutat sin ley" o no mes per lo que a compromis l'interesa

    ResponElimina
  2. Al voltant de la plaça d'espanya hi ha un toyota negre que porta mes d'un any segur sense moures

    ResponElimina

Escriu el teu comentari