Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 15 d’abril de 2019

Ens volen vendre la burraAra que venen eleccions estem veguent cada vegada més com Compromís ens vol vendre que han baixat els impostos un 35% quan tot el poble sap que es totalment fals i ho poden comprobar mirant els seus rebuts a casa. Després també em vist com l'alcalde ens vol fer creure que s'ha millorat la ciutat, i nosaltres ens preguntem: Després de 8 anys al govern han esperat ara a l'any electoral per millorar la nostra ciutat? Quines millores s'han fet? perquè la depuradora segueix sense fer-se, l'institut no hi ha ni projecte ni està inclós en el pla edificant, la circumval•lació ni està ni se l'espera i la laminació del riu vaca exactament igual.
Aleshores molts veïns es preguntaran, en que s'ha millorat? Desde Compromís diuen que rebaixant el deute i que l'Ajuntament no té diners. Però el que no diuen és que  hi ha diners per al que volen i vos posem uns exemples de les prioritats de Compromís: megavoreres, ràdio municipal deficitària, eliminació places d'aparcaments, parcs per animals, chòfer per a l'alcalde, pujades de sou, micròfons y micròfons i sistema d’streaming adjudicats a l'empresa d'un regidor, viatge Atapuerca, propaganda electoral i molts més.

La nostra pregunta és: En tots estos diners tirats al fem no haguerem pogut arreglar els camins del nostre terme que en tan mal estat estan? En estos diners no haguerem pogut arreglar els carrers Sant Joan Babtista o la plaça 9 d'octubre que estan en un estat lamentable?
La conclusió a la que hem arribat és que hi han diners per al que volen i no s'ha gestionat per solucionar els problemes dels veïns de Tavernes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari