Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 22 d’abril de 2019

I qui no tinga de FACEBOOK que s'apanye

Això és el que han d'estar pensant els de Compromís que encara governen l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.


Ahir vam tenir un episodi de fortes pluges i vent i el Centre d'Emergències de la Generalitat va decretar el NIVELL ROIG de Preemergència per pluja pel que vaem entrar en risc d'inundació i es recomanava evitar circular amb qualsevol vehicle i no ixir de casa si no era necessari.

De tot això va informar l'Ajuntament en el seu compte de FACEBOOK però res va aparèixer ni apareix al web ni al twitter ni al instagram oficials del nostre Ajuntament.

L'Ajuntament també va recomanar en el seu FACEBOOK que els propietaris de vehicles aparcats a les cotxeres del Passeig Colom hauríen de traslladar-los a les zones altes del poble i va informar talls al trànsit en Carretera N-332 a l' 'Alçada 5 Germanes, Camí Reial, Carrer Blasco Ibáñez (Platja), Camí Gandia, Camí Herrera, Camí Dula, Camí Assut, Avinguda de la Marina, Camí Marenys i Pas de Galera. Molts dels que no tenen FACEBOOK no es vaen enterar.

Agraïm l'esforç que es va fer per informar. "Més val Facebook que res". Però creiem que és insuficient i s'ha de replantejar el sistema d'informació en cas d'emergències com la d'ahir.

L'Ajuntament ha d'informar al Facebook, al web, al twitter, a instagram, en la Ràdio Valldigna i molt important AMB EL COTXE DE LA MEGAFONIA. Tot esforç és poc si hi ha una emergència.

Som a l'any 2019 però encara hi ha moltes persones que no tenen FACEBOOK. Hi ha moltes persones que no tenen connexió a internet. Hi ha moltes persones que no saben utilitzar telèfons intel·ligents i l'Ajuntament no els pot discriminar i molts menys en situacions d'emergència.

També hem vist que l'Ajuntament avisa del risc però no contesta a cap pregunta que se'ls fa a Facebook. El gestor del compte de Facebook hauria de contestar a les preguntes que se'ls fan o facilitar un telèfon on poder informar-se.

No pot ser que per a assabentar-nos de les situacions d'emergències estiguem obligats a tenir Facebook i ser amics de l'Ajuntament.

És molt urgent revisar els protocols i mètodes de comunicació d'aquest Ajuntament especialment en situacions d'emergència. 
1 comentari:

  1. Ja ja ja que bo, genial, el cotxe de la megafonia a les 11 de la nit pel poble i la platja quan no es podia transitar. I a crear més alarma. Sou genials. Per descollonar-se.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari