Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 12 d’abril de 2019

La Junta Electoral ha obligat a govern de Jordi Juan a retirar publicacions del Facebook de l'AjuntamentCompromís ha estat utilitzant el Facebook i els recursos de l'Ajuntament per a promocionar-se i com això és il·legal la Junta Electoral l'ha obligat a Compromís a esborrar les publicacions i li adverteix que si continua amb estes publicacions incorrerà en un possible delicte de desobediències i amb la corresponent sanció.

Hem denunciat en moltes ocasions l'ús partidista que Compromís fa dels mitjans de comunicació públics. Utilitza el gabinet de premsa i els mitjans municipals per als seus interessos. Per fer campanya a favor de Compromís.

Ha hagut de tornar a ser el Partit Popular de Tavernes de la Valldigna el que ha denunciat l'us fraudulent que Compromís fa del facebook de l'Ajuntament i la Junta Electoral de Zona ha obligat a Compromís a esborrar el que s'ha publicat i ha advertit a equip de govern que serà sancionat si torna a publicar notícies d'autobombo .

Si Jordi Juan vol fer-se propaganda que se la pague de la seua butxaca i no gaste el recursos que es paguen amb els diners dels brutals impostos que ens cobra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari