Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 4 d’abril de 2019

Lletres Falleres 2019La Casa de la Cultura de Tavernes acull este divendres 5 d’abril la festa de les Lletres Falleres organitzada per la Federació de Lletres Falleres i l’Associació d’Estudis Fallers, en què es farà la tradicional entrega de premis als millors llibrets i articles fallers del 2019. Així, a partir de les 19.30 hores començarà en l’auditori de la Casa de la Cultura l’acte de benvinguda i la gala on es farà un reconeixement als fallers i a les comissions autores dels millors articles i textos literaris. Entre premi i premi, també hi haurà temps per a gaudir de sorpreses musicals on la presència de la dona tindrà un paper destacat.

Durant la cerimònia es lliuraran un total d’onze premis en diferents categories literàries i de disseny dels mateixos llibrets, entre els quals destaca el premi Portal de Valldigna, un guardó atorgat per la comissió de la Falla Portal de Valldigna de Tavernes al millor poema líric dels llibrets. L’elaboració dels llibrets és una de les tasques més important per als fallers, i al nostre municipi hi ha una forta tradició i un nivell destacat any rere any en tots els llibrets.

Per primera vegada, l’entrega de premis de les Lletres Falleres es traslladarà a la comarca de la Safor, ja que en anys anteriors s’ha celebrat a les ciutats de València, Sagunt, Alzira i Xàtiva. Així, per a l’Ajuntament, les sis comissions falleres i tots els vallers suposa un gran honor ser la seu de l’entrega de premis de les Lletres Falleres del 2019 i rebre centenars de fallers d’altres poblacions en un esdeveniment festiu i carregat d’emocions.
Font: Ajuntament de Tavernes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari