Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 13 d’abril de 2019

Màxims representants de la Falla la Via 2020

La Falla la Via informa que per fi s'ha desvetlat la incògnita. I és a l'assemblea de la Junta Directiva del 9 d'abril, començava la màgia a sonar mitjançant cridades de telèfon. El primer a rebre la telefonada de part del nostre President Infantil com a representant de la Junta Directiva ha estat un xiquet molt especial Vicent Grau, qui ja és el nostre Vicepresident Infantil 2020. Vicent, en rebre la telefonada, va respondre il·lusionat que era tot un orgull per a ell rebre aquest càrrec, i que realitzaria les tasques corresponents al mateix amb tot l'orgull de ser faller d'aquesta Falla.

Seguidament era el torn de la que serà la nostra Fallera Major Infantil 2020: Laia Vila, nascuda i criada a la falla, no ha pogut amagar l'emoció en sentir com el seu germà  Iker li anunciava que seria la màxima representant de la infància de la Via.

Finalment, era el moment de Melany Cremades, la nostra Fallera Major 2020, qui responia al telèfon a Manolo Marín, President de la Falla la Via. Les seues paraules  i la promesa de gaudir al màxim de tots els actes, només feien que confirmar els desitjos d'aquesta fallera de sempre, de representar-nos a tots nosaltres.
 Des del Diari de Tavernes felicitem a les noves falleres majors i al nou president, així com a tota la comissió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari