Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 18 d’abril de 2019

Molt de parlar però de FOMENT ni un gram

Hem vist un video de l'alcalde Jordi Juan i el diputat Joan Baldoví i la veritat és que ens a sorprés la seua osadía de dir que es comprometen a que Tavernes tinga una estació amb condicions i que serà la veu de Tavernes al Congrés dels diputats. 

Joan Baldoví fa 8 anys que és diputat i no ha fet res de res per Tavernes, tal vegada ha agafat exemple de l'alcalde Jordi Juan. En 8 anys Tavernes segueix sense col•lector ni depuradora, sense el mur de contenció del riu Vaca i tampoc s'ha posat sol•lució al problema de l'arena de la nostra platja.

No li cau la cara de vergonya a l'alcalde i al diputat Joan Baldoví després de 8 anys sense fer res per Tavernes de vindre a dir que són necessaris per a reivindicar les necessitats de Tavernes? 
Quantes propostes ha dut al congrés dels diputats sobre els problemes de Tavernes Joan Baldoví? 0!!!!! 
Una mostra més de que cara les eleccions l'únic que ens venen és fum fum i més fum!! La cadira és lo que reivindica Baldoví al Congrés, la cadira! Joan Baldoví no ha fet res ni per Tavernes ni pels valencians. Com diguem els valencians ‘molt de parlar però de FOMENT ni un gram’

En este article que enllacem completa qui és el senyor Baldoví 

http://www.eldiaridetavernes.es/2013/04/gracies-per-dir-alguna-cosa.html?m=1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari