Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 9 d’abril de 2019

Presentació de la llista del Partit Popular de Tavernes

Hem vist a la premsa: Eva Palomares presenta un equip amb «gran caràcter per dur a terme amb èxit el servei públic»

La candidata del PP renova els llocs dos i tres de la llista amb l'entrada de Ximo Sansaloni i Salvador Bellver.
El Partit Popular de Tavernes ha presentat aquest dissabte a les persones que acompanyaran a la llista a Eva Palomares per optar a l'alcaldia de la capital vallera. La portaveu del PP ha assegurat que presenta un equip amb «gran caràcter per dur a terme amb èxit el servei públic». Palomares ha destacat que les persones que l'envolten es caracteritzen per tenir un «perfil dialogant, senzill, emprenedor i resolutiu».

La candidatura està formada per un 55% de dones i un 45% de homes que representen a totes les zones del municipi i de diferents sectors econòmics, socials i culturals perquè «tots els sectors són importants per governar amb equanimitat».

Palomares, que optarà a l'alcaldia per primera vegada, suma al seu equip a Ximo Sansaloni i Salvador Bellver, dues cares noves i reconegudes en la localitat que s'estrenen al número dos i tres de la llista, respectivament. Després d'ells, la candidata popular confia en els actuals edils Mario Enguix, Maria Ciscar i Domingo Pérez.

Completen la candidatura Miguel Enrique Borràs, Maria Teresa Merenciano i Begoña Bononad, l'última fallera major de Tavernes. El desè lloc és per a Ana Rodríguez, a qui segueixen David Teodoro, Vicente Chaveli, Inés Martínez, Marina Martí i Rosa Maria Fort, exdirectora del col·legi Patronat. El lloc 16 és per a Salvador Palomares i el 17 per Sonia Elena. La llista la tanquen 3 militants històrics del PP local, Amparo Espí, Ana Martí i l'exalcalde Eugenio Pérez Mifsud.

programa electoral

Durant la presentació del seu equip, Palomares ha avançat algunes de les seves propostes que vol dur a terme si aconsegueix la vara de comandament. El PP aposta pel canvi de denominació del Passeig País Valencià per «deixar de contribuir a prodigar un nom fictici de la nostra autonomia», ha assenyalat la candidata popular. Palomares vol que aquest passeig de Tavernes rebi un nom que representi «la unió i no la discòrdia». A més, la candidata a l'alcaldia ha avançat que seran els veïns els que triïn la nova denominació.

El Partit Popular també aposta per potenciar l'agricultura «creant un distintiu de taronges d'origen Tavernes». De la mateixa manera, Palomares ha indicat que treballarà en un pla d'ocupació, en fomentar la indústria agroalimentària i en un pla estratègic per desenvolupar el turisme local.Font: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari