Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 10 d’abril de 2019

Queixa d'un veí

Últimament ens quedem sorpresos quan veguem a l'alcalde Jordi Juan tots els dies passejant per els barris alts del poble. Ens produeix alegria i tristesa al mateix temps. Ens produeix alegria que per fi després de 8 anys l'alcalde puje per els barris alts, eixos barris que tant oblidats estan i que tant poc manteniment tenen per a l'alcalde i Compromís. La tristesa es que tinguen que vindre les eleccions per vore l'alcalde passejar pel poble, perque recordem que ell viu a Valencia. 

Ja que últimament li agraden tant els barris de dalt ens agradaria que recordara que el 9 d'octubre també existeix i que s'ha de netejar com cal, que el carrer les creus també tenen dret a tindre unes voreres amb condicions, que en la zona del cantalot fa temps que es reclama més neteja i protecció per als usuaris del parc per els desprendiments de pedres... Amb Compromís hem patit barris de primera i barris de segona i pareix que els de dalt son els barris de segona.

Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició en:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari