Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 19 d’abril de 2019

Queixa d'una veïna: carrers de primera i de segona

Una mostra més de que per a Compromís no som tots iguals, són  l'estat dels carrers de les zones de dalt del nostre poble. En les imatge següents podem veure l'estat lamentable i sense cap manteniment que estan patint els nostres veïns de la zona del C/Figueretes. 


Cada vegada queda més clar que per a l'alcalde i Compromís els veïns de la part alta del poble sols estan per a pagar i ja ni es preocupen ni per donar-los un servei mínim de neteja. Els veïns estan molt preocupats per la situació perquè degut a l'acumulació de deixalles i basura estan patint que a les seves cases entren insectes, bactèries i ratolins.
Per què el govern de Compromís no actua segons les necessitats del nostre poble? per què invertim els diners en megavoreres que no eren necessàries i no invertim en el manteniment del nostre poble? Els veïns de la zona alta del nostre poble no paguen també els seus impostos com la resta de vallers?
Està clar que per a Compromís hi ha veïns de primera i de segona.


Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició en:1 comentari:

  1. Mol guarros exos veins que no netechen les seues casses i axo no te culpa la achuntament si tenen guarreria els atres que els fique una multa gorda per porcs.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari