Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 16 d’abril de 2019

Tavernes sempre és l'última

Hem vist als mitjans de comunicació que Cullera rebra 2 mil•lions d’euros per acabar la piscina coberta del seu municipi. Nosaltres i tot el poble s'ha quedat sorprès perquè Tavernes porta 8 anys amb la piscina tancada per la falta de voluntat del govern de Compromís, que no ha conseguit  arribar a acord amb l'empresa ni ha tingut la mínima voluntat d'obrir una piscina que tant demana la societat vallera. 

Com pot ser que Cullera li donen 2 mil•lions d’euros per acabar la seua piscina i nosaltres sobre tindre un alcalde diputat en les corts no em rebut ni un euro en els últims 8 anys? Com pot ser que Xeraco li otorguen una subvenció per a fer el pas soterrat de l'estació de tren i Tavernes sobre tindre un alcalde diputat no ens han donat res? Per què uns sí i altres no? Pues bé tot té una explicació:

Tavernes no obté cap euro perquè tenim un alcalde que no treballa, que s'ha passat la legislatura en Valencia i no s'ha preocupat per les necessitats dels seus veïns. No s'ha preocupat ni de la depuradora, que no em avançat res, tampoc tenim el famós col•lector i tampoc tenim la reforma de l'institut Jaume II el Just, per la ineficàcia d’este govern. No han treballat i la mostra és que la resta de poblacions estan rebent ajudes perque han fet les coses quan tocava i han entregat la documentació quan tocava. 

Per desgràcia a Tavernes ja ens em acostumat a pagar molts impostos i no tindre cap benefici. Una llàstima!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari